image
granit, marmor, golvplattor,trottoarkanter,bana

Professionell tillverkare och stenbrott Ower av granit och marmor i Kina.

Vi är specialiserade på natursten byggnadsmaterial som granit kakel, klinker marmor, granit marksten, monument, granit, marmor fåfänga, sten diskhoar

FRÅGOR OCH SVAR

Eftersom plattorna är installerade?
Granit och marmor kakel och travertin, monterad på väl torkad pip. Vi rekommenderar att du väntar minst 6 veckor efter utsläppet. S Ämnen zawarce den gjutna ytan (damm och andra tillsatser) torkar upp och "gå" utanför. För tidig position på golvet kan orsaka fläckar bildas på plattorna. Fläckarna försvinner med tiden, men det är en lång process, och effekten av golvet fläckar kvar länge i minnet.

Hur vet jag om jag behöver för att försegla min granit?
• En metod du kan använda för att kontrollera om din granit måste återförslutas är att stänka vatten på dina bänkskivor. Om vattnet suger in i stenen och inte gör pärla upp, då skulle vi rekommenderar återförslutning din granit.

 

Kan Marble användas i köket?
• Nej! Marble rekommenderas inte för användning i köket på grund av dess tendens att färga och klia. Men på grund av dess skönhet och den klassiska utseende, är marmor ett utmärkt val för fåfänga, våta barer och öppen spis omger.

Kan jag ställa varma kastruller på granit?
• Ja, det är granit idealisk för kök, eftersom under normala förhållanden inte kommer att brinna. Granit kommer inte att skadas av heta grytor, kastruller eller öppna lågor.

Har granit chip eller riva?
• Granit är ett mycket tätt material och under normala förhållanden är det chip och reptålig. Emellertid kan grytor, pannor och andra tunga föremål chip torget kanten runt ett tvättställ område. Flera andra kantprofiler finns tillgängliga som kommer att se vacker och minska risken för flisning.

Hur kan jag begränsa färgning av granit eller marmor?
• Torka upp spill på marmor och granit så snabbt som möjligt.
• Undvik att använda sura eller oljebaserade produkter på marmor.

Fråga: Hur noggrann måste jag vara med granit?

A: Granit är reptålig och värmetålig. Du kan ta dina krukor direkt från spisen och lägg dem på granit och ta saker direkt ur ugnen och placera dem på granit. Skär inte på granit eftersom du riskerar att Avtrubbning dina knivar! Andra stenar som marmor och kalksten inte fungerar som förutsägbart och vi motverka deras användning på flera ställen, särskilt kök.

Fråga: Hur rengör jag granit?

Svar: Torka bara av ytan med en våt trasa. Du kan lägga till några droppar milt rengöringsmedel eller tvål, skölj väl och torka med en mjuk trasa. Tillsätt lite ättika i vattnet, om du vill. För marmor, lägg inte ättika.

Är fläcken granit?
I allmänhet föreligger inte. Alla sten är porös i viss utsträckning, men granit har mycket liten porositet i förhållande till andra stenar. De flesta granit färger aldrig visa fukt men vissa färger kommer att visa en mörk plats om en pöl av vätska kvar på disken under en period av 30 minuter mer. Platsen kommer så småningom torkar upp och bevis kommer att visa. För att vara säker, vara säker på att din granit är förseglad på rätt sätt - antingen av tillverkaren, eller efter graniten har installerats.

Hur kan jag begränsa färgning av granit eller marmor?
• Torka upp spill på marmor och granit så snabbt som möjligt.
• Undvik att använda sura eller oljebaserade produkter på marmor.

 

populär granit

G603 flamed

 

 

ljusgrå granit

 

Huvudsakliga produkter: kakel, kantste

monument

 

 

 

Shanxi Black

 

 

 

Absolut svart granit, bästa svart granit

 

 

Användning: bänkskivor, bänkskivor, monument, Tombstone, tunna plattor, fåfänga, tvättställ

 

G648

 

 

 

G648

 

brun granit

 

 

 

från vår egen stenbrott för golvplattor, väggbeklädnad, utomhusbruk me