image
granit, marmor, golvplattor,trottoarkanter,bana

Professionell tillverkare och stenbrott Ower av granit och marmor i Kina.

Vi är specialiserade på natursten byggnadsmaterial som granit kakel, klinker marmor, granit marksten, monument, granit, marmor fåfänga, sten diskhoar

countertops

Kök countertops är elementemi, som använder köket oftast, medan det är de lägger dekoration sista slipning och den slutliga effekten. Vi erbjuder en rad av stenar som vi kan göra vackra och funktionella arbetsbänkar. Dessutom kommer de att vara hållbara och praktiska, kommer uprzyjaminiać varje ögonblick i köket med sin unika skönhet.

countertops

Inredning stengolv lägga stil och klass, kan fastställas både inomhus, i hem, hallar, kontor, lägenheter och utomhus på uteplatser, trottoarer, kommer driveways.Carefully valde sten gör utöver sin estetiska värde kommer golvet att användas under många år, få mer attraktiv över tid. Vi hjälper dig att välja sten för golv, med hänsyn till deras fysikaliska egenskaper så att de inte skada dem under rådande miljöförhållanden och användning. Vi väljer lämplig ytfinish att bättre uppfylla sin funktion .
Förutom den enhetliga golvet erbjuder vi en kombination av stenar, även med komplexa modeller kräver att klippa stenen perfekt och exakt montering.

tiles

Granit trottoarkanter i motsats till deras konkreta motsvarigheter är en garanti för estetiska och solid konstruktion.
På grund av stora tekniska parametrar används allmänt i konstruktioner och rekonstruktioner av vägar och motorvägar. De garanterar hög hållbarhet och fukt motstånd.

kerbstone

populär granit

G603 flamed

 

 

ljusgrå granit

 

Huvudsakliga produkter: kakel, kantste

monument

 

 

 

Shanxi Black

 

 

 

Absolut svart granit, bästa svart granit

 

 

Användning: bänkskivor, bänkskivor, monument, Tombstone, tunna plattor, fåfänga, tvättställ

 

G648

 

 

 

G648

 

brun granit

 

 

 

från vår egen stenbrott för golvplattor, väggbeklädnad, utomhusbruk me